Tervetuloa kurssille

On tylsä muistuttaa tästä, mutta koska digitaalisuus mahdollistaa helposti tiedostojen ja esimerkiksi tämän kurssin salasanojen jakamisen. Ja ymmärrän että kunnat elävät hyvin suu säkkiä myöden, ja pienten yrityksien täytyy valita tarkasti että mihin varojaan kuluttavat. (Isompia yrityksiä en ymmärrä ollenkaan, ostamalla vain yhden kurssin ja jakamalla sen kaikille henkilöstölleen he hakevat kasvua toisten selkänahasta.)

Tämä kurssimateriaali on tarkoitettu vain yhden terapeutin käyttöön eikä sitä saa esittää julkisesti ilman lupaani. Julkiseen esittämiseen vertautuu tilanne, jossa terapeutti jakaa tunnuksensa toiselle henkilölle. 

Kirjautumisten IP osoitteita seurataan automaattisesti. Jokaisella verkkosivustolla ja internetiin yhdistetyllä laitteella on yksilöllinen IPosoite, jota käytetään tunnistenumerona tiedonsiirrossa. Se on vähän kuin kotiosoite, joka kertoo tiedonsiirron lähteen ja kohteen. Tällöin, jos havaitsen että kurssia on kirjauduttu katsomaan useista IP osoitteista, poistan kurssitunnukset välittömästi.

Olen tehnyt tosi ison työn tämän kurssin kokoamiseen. Surullisesti ajateltuna jos siis jaat tunnukset myös toisille ilman että he maksavat kurssimaksua, viet leipää lasteni pöydästä. Tämän lisäksi vaarannat omat tunnuksesi. Jos olet saanut tunnukset joltain kollegaltasi, muistutathan myös häntä, että tämä ei ole sallittua.

Huh, nyt ollaan päästy näistä tylsistä asioista niin eiköhän ryhdytä hommiin!

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *