… muiden puhemotoriikasta, syömisestä ja epäselvistä puhujista kiinnostuneiden puheterapeuttien kanssa…

… harjoittelet turvallisessa ympäristössä puhemotoriikkataitojasi

…saat uusia terapiatekniikoita vietäväksi terapiatuokoihisi

…ja saat suoria ohjeita omien – niiden vaikeidenkin asiakkaittesi – kanssa etenemiseen

>>Tule jonotuslistalle ensi kevään opintopiiriä varten<<

Olen kiinnostunut verkko-opintopiiristä

Olen kiinnostunut live-opintopiiristä


Oletko käynyt puhemotoriikkaa koskevia koulutuksia (esim. PROMPT, OPT…?), mutta tuntuu ettet saa koulutuksissa käytettyjä tekniikoita osaksi terapiatyötäsi.

Et ole yksin. Minulla käy ohjauksessa joka viikko puheterapeutteja, joiden kanssa suunnittelemme terapian sisältöjä asiakkaille ja käymme läpi terapiatekniikoita.

Mietin miksi näin on, ja tein pienen kyselyn koulutuksiin osallistuneille terapeuteille. Suurin osa näitä kalliita koulutuksia käyneistä puheterapeuteista ei ole ottanut tekniikoita joko lainkaan käyttöön tai on kokeillut mutta kokee ettei osaa käyttää niitä oikein. Erityisesti kyseessä on vaikeavammainen asiakas.

Tänä syksynä järjestän neljä kertaa kokoontuvan opintopiirin, jossa keskitymme vaikeisiin puhemotoriikka-asiakkaisiin.
Siellä opit huomiomaan epäselvän puheen kuntoutuksessa olennaisia asioita, sekä saat tukea ja käytännön näkökulmia menetelmien haltuunotossa.

 


4 kertaa kokoontuva, 2 tunnin mittainen opintopiiri koostuu seuraavista osatekijöistä:

  • Jokaisessa opintopiirissä on oma ryhmäläisten valitsema teema, joka alkaa 1/2 h luennolla (jotta saat uutta tietoa ja voit perustella omat terapiavalintasi maksajataholle)
  • Teemme terapiatekniikoiden kertauksen (jotta saat harjoitella kädestä pitäen eri tekniikoita ja tiedät tekeväsi ne oikein)
  • Käymme läpi opintopiiriläisten omien caseja TAI arvioimme minun videoitua tai liveasiakkastani  (jotta saat palautetta työstäsi, voit harjoitella arviointia ja terapiasuunnitelman tekemistä, sekä mahdollisesti tekniikoita ihan livenä)
Kaikissa tapaamisissa…

Käytämme aikaa jokaisen yksilöllisiin kysymyksiin! 


Missä ja milloin?

Osoite: Opintopiiri toteutetaan Munkkiniemessä Studio Soleilin tiloissa osoitteessa Dosentintie 7, n. 5 minuuttia Turun moottoritien päässä.

Päivämäärät: 4 perjantaita, klo 13-15: 21.9., 12.10. (tämä päivä voidaan vaihtaa jos ryhmäläiset haluavat, sillä seuraava viikko on syyslomaviikko), 16.11. ja 30.11.

Osallistujamäärä: max. 6 osallistujaa

Hinta:  379 e (sis. alv 24), eli 94,75 e/kerta (asiakastyön konsultointihintani on 210e/h sis. alv 24%). Voit maksaa kerralla, tai osissa.

Henkilökohtainen tavoitteeni on, että lähdet tästä opintopiiristä täynnä ideoita ja tiedät mitä teet seuraavassa terapiakäynnissäsi sen VAIKEANKIN asiakkaan kanssa.

Ja ennenkaikkea, palaat inspiroituneena ja innostuneena takaisin työhösi!

 


“Katja auttoi meitä siirtymään uudelle tasolle harjoittelussa”

Katjan työnohjaus on auttanut minua eteenpäin asiakkaitteni kanssa. Olimme yhteistyössä muiden terapeuttien kanssa jo yrittäneet ratkaisseet asiakkaani pulmia. Katja auttoi meitä siirtymään uudelle tasolle harjoittelussa.

– Riikka Brunou, Terapiamerkurius

 


Miten pääsen mukaan?

Kutsun sinut mukaan tähän  intensiiviseen opintopiirityöskentelyyn, joissa saat yksilöllisiä neuvoja juuri omiin asiakastapauksiisi minulta ja myös opintopiiriin osallistuvilta kollegoilta.

Mukaan saa tulla, vaikka takana ei olisi isoja tekniikkakoulutuksia tai olisit vastavalmistunut (esim. OPT tai PROMPT). Avoin mieli ja halu oppia ovat tärkeimpiä ominaisuuksia.


TÄMÄN SYKSYN OPINTOPIIRI ON TÄYNNÄ!

>>Tule jonotuslistalle ensi kevään opintopiiriä varten<<


Ota arkeesi käyttöön mahdollisimman monta tekniikkaa!

Opintopiirissä:

  • Harjoittelet arvioimaan puhetta motorisesta perspektiivistä ja ryhdyt näkemään miten asiakkaittesi kasvot toimivat ja mitä liikemalleille kannattaa tehdä
  • Saat ohjeita terapian tavoitteeseen ja terapiasuunnitelmien toteuttamiseen, jotta tiedät tismalleen mitä teet seuraavana
  • Löydät resursseja, kirjallisuutta ja saat uusia tekniikoita terapiasi rikastuttamiseen
  • Tapaat muita syömisestä tai puhemotoriikasta innostuneita puheterapeutteja jotka tarjoavat vertaistukea sekä vinkkejä kuntoutukseen
  • Voit harjoitella turvallisessa tilanteessa omia terapeutin taitojasi
  • Löydät omia kehittämiskohteita ja onnistumisia asiakastyössä

TÄMÄN SYKSYN OPINTOPIIRI ON TÄYNNÄ!

>>Tule jonotuslistalle ensi kevään opintopiiriä varten<<

Lämpimästi tervetuloa,

Katja