Terapeuttisen tavoitteenasettelun ABC

This content is protected, please and enroll course to view this content!

11 kommenttia artikkeliin ”Lataa todistus”

 1. Tosi hyvä kurssi! Sopivan pituinen, ei siis liian pitkä etteikö ehtisi työn lomassa katsella videoita. Tehtävät myös hyviä. Ja kiitos konkreettisista ja aidoista esimerkeistä!

  Koitan tehdä vielä tuon reflektointiosuuden ennen lomia..

  Vastaa
 2. Mahtavaa, että kurssin katsominen onnistui omalta kotisohvalta ja sen sai tehdä pala palalta. Ei tarvinnut harjoitella ja opiskella asioita yhteen putkeen, vaan asiat saivat jäädä muhimaan päässä, mutta niihin tuli kuitenkin palattua nopeasti. Käytetyt esimerkit olivat tosi hyviä ja asiat selkeästi esitetty.

  Vastaa
 3. Hyvä ja selkeä kokonaisuus, joka oli helppo opiskella osissa. Tehtävätavoitteiden tekeminen oli uutta ja helpottaa GAS:ien laatimista. Tähän sakka huomaan tehneeni lähinnä lopputulematavoitteita. Mittareista minulle uusi oli ICS ja tulee ehdottomasti käyttöön tästä eteenpäin.

  Vastaa
 4. Tämä koulutus oli innostava ja erinomainen sekä sisällöltään että pedagogisten ratkaisujen osalta!

  Vastaa
 5. Tämä kurssi pani miettimään entistä konkreettisemmin tavoitteita. Siinä riittää oppimista edelleen!

  Vastaa
 6. Kiitos kurssista, se lisäsi rohkeutta mm. vanhempien tavoitteiden asettamisessa koska miten muutenkaan lapsi oppii kuin vuorovaikutuksessa ja vanhempien tuella. Sekin yllätti että tavoite voi olla niin toimintakeskeinen että “harjoitellaan”, tai että soitan apuvälineyksikköön “ennen ajattelin että se ei olisi sopiva tavoite, vaikka prosessina näin tehdäänkin, kiitos näkökulmasta!

  Vastaa

Jätä kommentti